Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 05.12.2005, 17:42   #5
1967_Dernek_Murat
YASAKLI ÜYE

1967_Dernek_Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_Dernek_Murat zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit

Alıntı:
kayserili_gardas Nickli Üyeden Alıntı
Herkese öncelikle selam ve saygılarımı iletiyorum. Dün Kayseri'de oynanan maçta olmayı çok istiyordum ama yurtdışına çıkmam gerektiği için bulunamadım. Ama nerdeyse dakika dakika arkadaşlarımdan tel ile görüşüp skorları alıyordum. Sonuçta maç 2-2 bitti. Sabaha karşı Türkiye'ye girdikten sonra hemen internetten hem kayserispor.com dan hemde sivasspor.com dan yorumları okudum. Gazetelerde yer alan haberleri inceledim.
Öncelikle şunu belirteyim 25-30 bin seyircinin bulunduğu ve bunun 6-7 binini sivaslı kardeşlerin doldurduğu tribün görüntüleri beni çok heyecanlandırdı ve mutlu etti . Bu seyirci potansiyeli bana göre Türk futbolunda Anadolu 'nun ayak sesleridir.
Dediğim gibi maç 2-2 bitti ve iki takım birer puan aldı. Maç içinde takip ettiğim kadarıyla hoş olmayan olaylar meydana gelmiş küfürleşmeler olmuş el kol hareketleri yapılmış ama şunu açık yüreklilikle söyleyeyim Ertuğrul Sağlam gibi Allah'tan korkan kuldan utanan bir insanın küfür edebileceğine ihtimal vermiyorum.
Sonuçta Ertuğrul sağlam da Lorant'ta geçici insanlardır örneğin dün balili bizde idi bugün sizde...
Bundan sonrası için bence olayı çok fazla büyütmenin bir manası bulunmamaktadır.
Her iki komşu şehrin takımları inşallah uzun yıllar süper ligde mücadele edecek ve birgün şampiyonluk yarışı bu anadolu takımları arasında yapılacaktır.

tekrar saygılarımı sunarım
hayırlı akşamlar
ABİCİGİM SANA KATLIYOR VE TŞK EDIYORUM BUTUN KAYSERILI KARDEŞLERIMIZ SENIN GIBI OLSA SİVAS VE KAYSERININ SIRTI YERE GELMEZ. 2 ANADOLU TAKIMININA KIMSENIN GUCU YETMEZ. O ZAMAN 3 BUYKDIYE BIRSEY OLMAZ.2 BUYUK OLUR SİVAS VE KAYSERI

SAYGILARIMLA
1967_Dernek_Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda 1967_Dernek_Murat'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...