Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Bunu diyen maç satar mı?
Alt 09.08.2011, 00:04   #45
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 703 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bunu diyen maç satar mı?

Tek birşeyi merak ediyorum. FB maçı ortada giderken ,hızlı kontratağımızda Erman kaleciyle bomboş karşı karşıya kalmışken, yardımcı hakemin bir metre geride olunmasına rağmen bayrak kaldırmasaydı, ya da orta hakem ben gördüm devam deseydi, ne olacaktı? Maçın sonucu ne olurdu bilemem ama Erman o yüzde yüzlük golü atacak, FB dağılacak,hiç kimsenin şikeyi aklından bile geçiremeyeceği enterasan bir maç olacaktı?
Neden bu konu üzerine onbinlerce satır yazı,yorum,karalama ve bilgi kirliliği yapılmışken, tek bir satır bile o pozisyondan sözedilmez? O maçın pozisyonudur ve Sivassporumuzun masumiyetinin delilidir. O pozisyonun unutturulmaya çalışılması, aslında ne yapılmaya çalışıldığını geniş açıdan bakanlara anlatıyor ama şimdilik federasyonun alacağı karar açıklanana dek beklemeli. Bakalım ne olacak?
Tek bildiğimiz ve inandığımız, Sivassporumuzun takım kadrosu,teknik heyeti ve yönetimiyle kurumsal olarak yasadışı birşeye asla bulaşmamış olduğudur.
Çünkü, gazetelere baktığımızda, yüzlerce milyon euronun döndüğü bir yarışın son maçında, her yandan yapılan kuşatmalarla o stresli ortamda yapılan basit bireysel hataları bire bin katıp abartarak gerçekdışı haberler yapmak tüm bir camiayı suçlu yapıyorsa , o zaman sezon boyu yapılan hakem atamaları, alınan birbirinin benzeri yanlış kararlar ve her hafta yakındığımız işleri üstüste koyar,yeniden dile getirir ve sorarız? Eğer temiz futbolda samimiyseniz, bir sezon boyu haklarımız yenirken neredeydiniz? Ülke futbolunu FB,GS,BJK ve TS diye üçbuçuğa bölüp, sayfalarını asparagaslarla dolduran bu basına mı itibar edeceğiz? Üç takımın maçını saatlerce sündürüp saniye saniye tekrar tekrar oynatıp sana göre,bana göre vs. yorumlarla saatler harcayan televizyonlara mı inanacağız? Bunların alayı yalan! Karar alıcıların , tiraj ve reytinglerinden başka hiçbirşey umurlarında olmayan bu bozuntuların haberlerini, yorumlarını ve dolduruşlarını dikkate almamaları gerek. Sivassporumuz için yalnızca adalet istiyorum!
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda A.Turan Korkmaz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...