Cevap: Gençlerbirliği 0 Sivasspor 0
sivassporu dün ilk defa seyrettim bu sezon....maallesef çok kötü bir oyun şablonu vardı...buna sıcak hava ve turnuva olması eklenince oyun olarak hiçbir şey görmedim...kaleci borjan yan top sıkıntısı var (4)...uğur sağ bekte aksadı savunmada rakip 10 kişi kaldığından pek rahatsız edilmedi (4) murat akça tecrübesiz ama hırslı (6) navratil çok sade oynuyor ama çok ağır (5) hayro iyiydi özellikle rakip 10 kişi kalınca etkiliydi (6) cihan yılmaz tam bir fiyaskoydu dün hiç bir şey yapmadı (2) kadir çok tek kaldı baskı yedi(5) pedriel çok çalıştı sağ açıkta ancak o kadar olur (6) erman iyiyidi (6) grosicki ya ben hala tam hazır değil diyorum yapmak istediklerini yapamıyor zaman zaman oyunda kayboluyor (5) eneramo kesinlikle tek forvet oynamaz. savunmanın içinde kayboluyor. hala formsuz. dün hiç bi şey yapmadı (3) kıvanç iyi topçu hırslı.ben olsam kadirle oynatırım top ayağına yakışıyor (6) m. ali atam fena çocuk değil. biraz daha gayret gösterirse olur (5) cihan özkarayı merak ediyordum en çok ama çok geç girdi oyuna...oyun olarak hiç bir planımız yoktu...uzun top atıyoruz devamlı..rakip 10 kişi kalmasa muhtemelen yenilirdik...gençlerde 9 numarealı oyuncuyu çok beğendim hırslı ve hızlı bi çocuk....umarım ligle ilgili şu sıkıntımız biterde adam akıllı seyrederiz takımımızı....
|