Cevap: Mersin İ.Y. 2-2 Sivasspor
Arkadaşlar bu Fanatik gazaetesinin spor sayfası yani web sitesini uzunca zamandan beri takip ediyorum. Takip ediyorum öyleki Sivasspor ve Futbol adına bir bilgi verecekmi diye çok bekledim. Lakin şike olayları gündeme geldiğinden beri mahkum edilmiş hatta bir alt lige düşmüş gibi sadece şike haberlerindeki haberleri Sivasspor sitesine yapıştırıp durdular. Daha geçen hafta açtığımız sezonu haber bile yapmadılar. Bu takım sezon açılışında bir hazırlık maçı yaptı ve Sirbistan liginin önemli ekiplerinden birini 4-1 lik skorla yendi. Sonrasında Ankara daki turnuva başladı beyefendiler turnuvuya katılan takımların maç bilgilerini verirken tenezzül edip gene sayfamıza yapıştırmadılar. Şike de şike.... Şike ile ilgili bir haber çıkınca sayfamıza yapıştırıyorlar. Yahu ne olursa olsun bu takım şu an lige hazırlanıyor diğer sözde Şikesiz Takımlar!!!!! gibi. El insaf insafsızlar. Takımımızın Ankara da yaptığı turnuvaya ilişkin haberleri buradan okuyoruz. Anlaşılan o ki; Futbol kamuoyuna futboldaki gelişmeleri vermekle mükellef bu Gazete sitesi Sivasspor u futbol dışı bırakıp Şike havuzuna atmış. Üzerine de asit dökmüşler yakmak için. Ama unutmayın; Adalet güzeldir. Sivasspor a yapılan bu haksızlığı kınıyorum.
|