Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Mersin İ.Y. 2-2 Sivasspor
Alt 14.08.2011, 01:29   #88
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 750 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Mersin İ.Y. 2-2 Sivasspor

Alıntı:
mayhos58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben rıza hocanın sadece düşeeye oynayacak bir takıı çalıştırdığınA inanıyoyorum. oyuncu seçileri taktikler gidecekler kalcaklar, yapılan ve de yapılaayan transferlerr....iş gösteriyorki bu senede hedef 15 . lık başka bir şey olaz bu takımdan fazla bir şey beklemeyin.
bunun tek suçlusu rıza hocadır alınan alınamayan oyuncular sistem herşey onun eseridir.o ayrlamıştır herşeyi. kardeşim eğer isteğin transferleri yaptıramıyorsan yönetime çek git istifa et.bizde seni takdir edelim yönetimde 3 yıldır anlamak istemediğihataları anlar.amaaaa nerde delikanlıysan çık deki kardeşim bizim hedefimiz düşmemektir bunun mücadelesini vereceğiz fazla bir şey beklemeyin..... ha bizde o zaman diyelimki tamam para yok olan mallar bunlar bunlarla idare edecez... ben daha görmedim böyle birilerini...
ANCAK dürüst insanlar dürüst insanları savubur sahip çıkarlar. eğer sen dürüstsen rıza hocada dürüst. eğer sen dürüst değilsen rızaa hocada dürüst değil. Örneğin bülent uygun senin için nasıl biri acaba merak ediyorum.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla