Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: İşte Federasyonun vereceği karar...
Alt 14.08.2011, 13:26   #9
TEKOTORİTE58
Acemi Yiğido

55 Mesajına 95 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 572 TEKOTORİTE58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: İşte Federasyonun vereceği karar...

Alıntı:
alemdarlar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Allahın bana verdiği beyini kullanıyor,kurallara ve kanunlara bakıyorum.Anladığım kadarıyla size sesleniyorum.BANK ASYA 1. LİGE HAZIRMISINIZ.Düşmessek dümen vardır.Biz Yiğidoyuz.Kandırmayalım kendimizi.Buraya bakıyorsunuz ama kanunlara ve maddelere bakmıyorsunuz.Sevgimiz olacak isimlere.Ama kanunlarımız,maddelerimiz ve kurallar bazen sevgiyi bitirir.Dürüst ol.İnsancıl ol.Bir karıncayı bile inciltme evlat.Yiğido ve Sivasspor camiası inciltilmiştir.Cezaları verilecektir malum kişilerin ve kulüplerin.Ve süreç sonunda sevenler ve ilk bakışta kötü bakanlar tarafından sevilmemeye başlayacaktır bu malum kişiler.3 etkili yazım vardı.Bunuda yazın bir kenera.TERTEMİZ SİVASSPOR İÇİN çok az bir zaman kaldı.Önce Allaha ve sonra devletimizin büyük reislerine güvenmeliyiz.

NOT: Kulübümüze yeni gelecek kişi veya kişilere tam destek vermeliyiz bu süreçten sonra.
şaşarım senin aklına peki bjk antepe teşvik primi veripde bizim şampiyonlugumuz çalınırken nereydeydi temiz futbol nerdeydi federasyon ha diyarbakırspor düşmesi gerekirken neden fedarasyon kanunu uygulamadı nedeniki kez üst üste sahası kapanan takım otomatikmen küme düşer maddesini neden uygulamadı kaldıki delile gerkte yok herşey ortada amam sen sivasa gelince daha dogrulugu isbatlanmamış delilere göre düşşün diyon bu delillerin hwepsi iftira yalan ne sivas nede başka hiçbirtakım düşüremezler ve şikenin ş side yok fb hakkıyla şampiyon oldu gs bjk trabzonu yenmedimi ha ayıp ayıp bir sivaslıya yakışmaz mahkeme şuçlu görürse ozaman tamam ama bence mahkemeden hepside beraat eder yokki böyle bvirşey yaptıysa trabzonspor yaptı buca ve karabük ve antep hattabursa maçları niye incwelenmiyorda sivas sivas sivassporun fb yenecek gücü varmıydıki yensin siz yeneydinizya gs bjk trabzon satılıklar sizdemi fb satıldınız
TEKOTORİTE58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla