Tekil Mesaj Gösterimi
Sivasspor'un golcüye ihtiyacı var
Alt 15.08.2011, 20:13   #10
babayavuz
Yiğido

babayavuz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

76 Mesajına 212 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 735 babayavuz Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Sivasspor'un golcüye ihtiyacı var

Sivasspor'un oynadığı üç hazırlık maçını izledim ve bu üç maçta toplam 6 gol atıp,3'te gol yedi. 4-1 kazandığı Belgrad maçı, daha sonra oynadığı Gençberlirliği (0-0) ve Mersin İdmanyurdu (2-2) maçlarında rakiplerine göre daha üstün oynayan, daha çok gol pozisyonuna giren takım Sivasspor'du. Ankara Futbol turnuvasında oynadığı ve golsüz kaldığı Gençlerbirliği ve 2 gol atmasına rağmen Mersin İdmanyurdu maçları da gösterdi ki Sivasspor'un son vuruşları iyi yapacak golcüye acilen ihtiyacı var. Şu üç maç lig maçı olsa ve bu sonuçlarla bitmiş olsa, kahrolmamak mümkün değildi!
Tabiî ki hazırlık maçları hiçbir zaman lig için ölçü değildir, ama geleceği görmek içinde çok iyi ölçüdür.
2-2 kalınan Mersin maçında ilk defa Sivasspor kalesine geçen Atilla 2. golde çok büyük hata yaptı. Diallo şanssız bir biçimde sakatlanarak oyunu terk etti. Yerine giren Muhammed en beğendiğim isimlerden birisiydi. Kadir ve Cihan Yılmaz'ı daha önceki hazırlık maçlarında olduğu gibi tanımak mümkün değildi. Kıvanç'ı bu maçta da çok iyi gördüm. Sanki yıllardır süper ligde oynuyormuş gibi soğukkanlı ve etkiliydi. Erman'da tıpkı Kadir ve Cihan gibi tanınmayacak isimlerden birisiydi. Aslında, Erman, Kadir ve Cihan'dan endişem yok. Çünkü bu futbolcuları tanıyoruz, kaliteleri belli. Özellikle bu üç ismin lig maçlarında daha etkili olacaklarını düşünüyorum.
İleride oynayan Grosiçki, Pedriel ve Eneramo “Bir var, bir yok'u oynuyorlar sanki. Özellikle Pedriel zaman zaman müthiş işler yapıyor. İleride gol aradığı gibi, gelip defansında ve orta sahasına da yardım edip arkadaşlarını rahatlatıyor. Ama bazen de takımın 10 kişi oynamasına neden oluyor!
Kısacası, Rıza Hoca'nın da sık sık tekrarlığı gibi iyi bir golcüye ihtiyaç var. Takım kötü değil, ama kesinlikle mevcutlardan daha iyi gol vuruşları yapacak isime ihtiyaç var.
İlginç bir konuya da değinmeden geçemeyeceğim.
Mersin maçında Sivasspor'a 2. golü atan eski futbolcusu Kamanan'ın golden sonra kafasını sallayarak bir şeyler söylemesi oldukça merak konusu olmuş. Maçtan sonra “Kamanan ne demek istedi” diye çok soran oldu. O hareketiyle ne demek istediği gayet açıktı!
“Siz beni beğenmezsiniz öyle mi, ben buyum” dedi!
babayavuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla