Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Artık Sivasspor Başkanı Değil
Alt 22.08.2011, 23:27   #128
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 899 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Artık Sivasspor Başkanı Değil

ben sivaslının ne kadar ahde vefa bilmediğini artık sivaslılık ruhunun kalmadığını içimizde kalleşlik duygularının kalmadığını yazdığımda bir arkadaşım beni eleştirmişti buradan. şu mecnun başkan için yazılan bazı yorumlar insanı incitiyor. kendini bilmezler adamın yaptığı işi bile sorgulamaya başladılar. kendi başkanımızı sivassporun başkanını sivaslı bir yiğidoyu bile aşağılıyorsak sivas bitmiştir arkadaş. ben artık sivaslı olmaktan utanmaya başladım. nerde bizim sivasımızın yerli aileleri. onlar gitti sivas kendini bilmezlere kaldı. bunlarda köşe bucak ben sivaslıyım demiyorlarmı deliriyorum. sivasspor başkanı kaçakçılık yapmadı sivasspor başkanı uyuşturucu satmadı silah ticareti yapmadı karı satmadı pezev..lik yapmadı. sivasspor başkanı mecnun başkan haksız kazanç sağlamadı adam gibi adamdı. kime ne zarar verdide bu kadar ölçüsüzce kendini bilmemezlikle saldırıyorsunuz adama. sizde hiç vicdan gurur haysiyet yokmu derdiniz ne. trabzonlumusunuz kayserilimi. yoksa bir sivas düşmanımısınız. bu kadar saldırıyorsanız mutlaka sivas düşmanlarından birisi olabilme ihtimaliniz yüksek. sivaslı terbiyesi almamışsınız o belli. sivaslı yemek yediği tabağa iş.mez. sivaslılık adam gibi adam olmak demektir.
Bu Konuda hiko58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...