Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor'da ŞOK
Alt 29.08.2011, 05:40   #1
EneS ElmaS
Tecrübeli Yiğido

EneS ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

335 Mesajına 839 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 EneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOREneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOREneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOREneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOREneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: Sivasspor'da ŞOK

Son maclari izleme firsatim olmadi fakat Eneramo'nun kalitesiz futbolcu oldugunu söyleyenin futbol zekasindan süphe duyarim. Isteksiz ve moralsiz olsa bile kalitesiz futbolcu oldugu anlamina gelmez. Anlasilan kafasini sıkan birseyler varki bu duruma gelmis, yoksa benim gecen sene 2. devrede izledigim Eneramo iddia ediyorum ligdeki en iyi forvetlerden biri! Gün ilerledikce ve takima isindikca dahada iyiye gidiyordu. Belkide bu sike olaylari kendisini cok etkiledi.

Yavas ve agir diyorsunuz fakat gecen sene bence bircok kez bunun tersini ispat etti. Bana kalirsa yanina sadece kafa dengi bi forvet gerekli, bakin görün Eneramo nasil parliyacak. Belkide kendisindeki su anda sadece Form düsüklügüdür, bunu hangi futbolcu yasamadiki?

Vede unutmayinki bu begenmediginiz futbolcu Nijerya milli takiminda 10 mac oynamis vede su an Sivassporun en degerli futbolcusu (Faty ile beraber, 2,5 milyon €).

Yanina uzun boylu vede suratli bi forvet alinsin, hepiniz bakin göreceksiniz Eneramo nasil parliyacak!
EneS ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda EneS ElmaS'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...