Cevap: Galibiyet İçin Oynayacağız
SİVASSPOR her maçına galibiyet için çıkmalı zaten bu gücüde var tek sıkıntımız önemli oyuncuların sakatlığı şükürki onlar iyileşene kadar sahaya süreceğimiz aynı kalitede adamlar var kerim rada suarez kötü oyuncu değiller karabük takımı doğruyu söylemek gerekirse çok kaliteli adamlar aldılar oyuna sonradan girip skor değiştirecek adamları var mehmet çakır ilhan parlak deumi cernat ismail bana göre oyunun kaderini belirleyecek oyuncular sivassporumuzda bazı arkadaşlarımın düşündüğü gibi kötü takım değil geçen yıl kötü oynamıyorduk 5 6 maç hariç tabiki bu sene fixtür okadar kötü değil böyle şanssızlık yaşayacağımızıda sanmıyorum tek sıkıntı lanet olası şike soruşturması ve başkanın içerde olması takım kötü etkilendi atlatırsak çok can yakacağımıza inanıyorum KARABÜK-SİVAS maçı ortada geçecektir iki takımında gol atacağını ve gol yiyeceğini düşünüyorum gollü beraberlik olabilir bizde eneramo groseçki erman borcan oyunun kaderini belirler tek zayıf noktamız sağ taraf tüm rakiplerimiz ordan delmeye çalışacaklar allahtan hayrettin gibi oyuncumuz var sağbek sol bek libero stoper kaleci hermevkide oynat İNŞALLAH KAZANIRIZ.
|