Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: İşte Federasyonun vereceği karar...
Alt 10.09.2011, 01:29   #26
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1076 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: İşte Federasyonun vereceği karar...

Alıntı:
Çılgın Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yazdiklarinin 50% yanlis diyebilirim. Bu yanlisa sadece sen degil medyada dolasan sözde uzmanlar bile düsüyor!

1- madde 55 sporda siddet yasasina ait degil. Gecen seneki Disiplin talimatina ait.

2- medyada bile kulüpler birligi madde 55 i degistirmek istiyor diye haberler cikiyor. Halbuki 2011/2012 sezonu Disiplin talimatinda sikeyle ilgili madde 58 oldu. (gecen sezon madde 55 di)

3- yukarda verdigin örnekte o puanlari hangi kiretere göre hesap ettin orasini galiba tek sen biliyorsundur. Eger bir kriter varsa bu da Musabaka talimati madde 24 e göre olabilir, bu talimata göre puanlar 6,12,18,24,30 vs. silenebilir.
1 macta sike= -6 puan
2 macta sike= -12 puan
3 macta sike= -18 puan
vs. vs.

4- kulüpler birliginin sporda siddet yasasi ve disiplin talimatinda degisiklige gitmek istedikleri dogru ama buna devlet ve tff ne zaman ve hangi boyutta izin verecek onu bekleyip görmek lazim.

ben kopyala yapıştır yapmıyorum birader,mevcut duruma göre kendi fikirlerimi ve tahminlerimi ortaya koyuyorum...varsın yüzde 50'si yanlış ya da doğru olsun, bilmem anlatabildim mi?