Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor-Eskişehirspor
Alt 12.09.2011, 12:10   #20
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1361 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Sivasspor-Eskişehirspor

taraftar takimina kuskun malesef ben bizim takimin taraftarlarinin cigerini biliyorum bu maca 7-8 bin civarinda kisi gelir eger karabuk macini yenseydik bu sayi 10 bin olurdu ama umarim yanilirim sivastaki yigidolar maca akin eder cunku mutlak 3 puan lazim aksi takdirde kotu gunler bizi bekliyor olabilir 1 puan yetersiz 0 puan ise takimi yerlebir eder zor durumda kaliriz

taraftarin destegi cok onemli futbolcularimizi kusturmeden enramo ve grosicki yi ozelikle tribune cagirip moral vermek lazim hata sart cunku onlardan beklentilerimiz buyuk taraftarlara kuserlerse oynayamaz daha ama ben oyuncularimizin toparlanacagina inaniyorum

duygusal bir insanim 3 puan istiyorum ama galiba 1-1 berabere kalicagiz gecen yilki gibi ayni karabuk macinda oynadimiz oyunu oynarsak es es bizi yener malesef ama basarilar sivasspor beni yaniltir beni utandirir allah yardimciniz olsun allah size guc versin insallah kazaniriz!...

bu macta ilk onbirimiz boyle olmali

4-4-2 artik cift forvet oynamaliyiz en azindan evimizde

borjan

sag bek:faty banko ama sakatsa m.ali atam(bu oyuncu bos degil) ugur kavuk kesinlikle olmaz

sol bek:hayrettin:banko

tandem:mahmut boz banko jakub navratil banko

on libero:tek olmali artik oda kadir olmali tabi insallah eski formuna kavusursa yoksa kivanca kaldik

sag acik:cerny banko

sol acik: erman oynamali

cift forvet:eneramo (cift forvet oynarsak o zman verimli olur)

ve rasmussen banko (cok umitliyim ne yapacagini gordunuz zaten)

saha dizilimi:

borjan

faty(m.ali) mamut navratil hayro

cerny kadir kivanc erman

ernamo rasmussen

dikkat ettiyseniz grosickiyi kizaga cektim nedenini biliyorsunuz akli basina gelsin belki ikinci yarida oyuna alinabilir boyle olmali yani bu benim dusuncem ama hocam radikal kararlar alman lazim cabuk harekete gec sende sivaslisin en iyi taktigi uygula lutfen