Cevap: Tv 58 yorumcusu İsmail Mut'u kınıyoruz!
Dün Akşamki yorumlarından dolayı ismail beyi kınıyorum (tv58 DE ŞU ANDA SİVASSPORUN BAŞKA BİR STADA İHTİYACI YOK DİYEN VE BU GÜNKİ STADI DOLDURAMIYOZ 33 BİN KİŞİLİK STADA NE GEREK VAR DİYEN VE SPİKERİN İSMAİL BEY STAD AVRUPA MAÇLARI İÇİN YAPILMASI GEREKMEZMİ DİYİP UYARMASI İLE U DÖNÜŞÜ YAPAN İSMAİL MUT BEYİ KINIYORUM
Aslinda Üstüne basarak dogru bir yorum getirmis 17 bin kisilik stadi dolduramayan bir sehire Avrupa maclarina kim gidecek ben anlamiyorum bizim taraftar parasiz maddi sikintili bir taraftar sehir ancak bunu kaldiriyor Büyüksehir istanbul gibi boslarimi oynasin bunu istiyorsaniz adama hakaret edin ? kendinizi bundan dolayi hakli bulmayin.Ama sahayi doldurun onu TV yorumcusuda ister bende ama bir Hayel pesinde kosmak insani sadece rahatlatir Takimida Tarafsizlikdan yalniz birakir Düsmeye mahkum eder yanlis konusup kimsenin gönlünü kirmayin herkes istedigi gibi adabini kacirmadan yorum yapar kimse kimseden bilgi almak ihticacini duymaz bunun bilincinde olalim ? iste bundan dolayi Takim hersene Taraftar kaybediyor kizan ,küsen maclara gelmiyor görüyorsunuz Es Es,leri Taraftar dolduruyor Cilgin gibi maca konsentra oluyor bizimkiler cekirdek yemekten takimin macini seyredemiyor malesef dogru olanni söyledim bunu görüyoruz ?
|