Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor 0-4 Eskişehirspor
Alt 18.09.2011, 19:40   #88
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 781 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Sivasspor 0-4 Eskişehirspor

Arkadaslar lütfen bide siz baslamayin. Baris Simseki zaten cok iyi biliyorsunuz Trabzonlu ve Sivasspor aleyine düdük calan bir Hakem. Kisacasi Sivasspor düsmani. Böyle Hakemler yokedilmesi lazim Türkiyeden yoksa türk futbolu en cok da bizim gibi takimlar zarar görürler.

Ben kimseyi elestirmiyorum eger Hayrettin kirmizi kart görmeseydi ve bizde sakin oynasaydik belki bir beraberlik cikarabilirdik ama olmadi.

Borjan,Hayrettin defolsun gitsin diyenlerde Sivassporlu olamaz. Hayrettin Sivasspor icin en iyisini yapabildigi kadar yapiyor hakkini yemeyilim Lütfen.
Borjan da yeni kaleci genc Kaleci kirmizi kart gördü diye ona defolsun hayatta diyemeyiz. Kendisi genc ve sinirine hakim olmadi insallah birdaha dikattli olur.

Rasmussen i sagolsun Baris Simsekin sayesinde göremedik Forvet hattinda ama iyi oyuncu bence. Kivanc da iyidi ama biraz egoist gibi onu düzeltmesi lazim.

Genel anlamda bizi cok üzen ve cok sinirlendiren mac oldu artik saglik olsun diyorum.

Borjan iyi kaleci ama sinirine hakim olamadi cok dogal.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır