Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Bülent Hocanın Maç Yorumu
Alt 19.09.2011, 14:38   #34
OzkanBaskan
Yiğido

OzkanBaskan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

142 Mesajına 236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 OzkanBaskan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Bülent Hocanın Maç Yorumu

Kardeşim kim ne derse desin bana göre yanlış takımla çıktı sahaya..Tercih hataları vardı, sen hiç mi rakibini izlemedin eyy hoca es esin en kaliteli noktası orta saha hem fizik gücü hem de topla becerisi iyi olan takımın karşısına çıkardığı orta sahaya bakar mısın ? cerny,cihan defansla alakası olmayan geriye dönemeyen koşamayan gücü olmayan 2 oyuncu orta da mehmet ve kıvanç hadi kıvanç yine savaştı ya diğeri ne yaptı allah aşkına söyleyin bana? ortada yok adam toptan ve mücadeleden uzak kaçan bir mehmet nas..bence tek hata budur yanlış kadro bu maçta orta sahayı kalabalık tutacaktı.Defansa gelince ilk golde faul yapılmayacak yerde yıktı navratil adamı gereksiz faulden gol yedin. mahmut boz allaha emanet başka diyecek bişey bulamıyorum sen neden murat akçayı oynatmazsın hoca yaa madem beğenmiyordun bu adamı hazırlık maçlarında neden gözümüze soktun neden ısrarlı bir şekilde oynattın bence navratilin yanında olmalıydı. Uğur bildiğin uğur atsan atılmaz satsan satılmaz. Hayrettin iyi oynuyor takımı ateşliyor dedik adam gereksiz kart gördü o da gitti..Enaramoyla olmayacağını her zaman söyledim ve hala lafımın arkasındayım.Gelelim kaleciye genç yetenekli ama bir o kadarda tecrübesiz bu adam gereksiz kartlarla komik duruma düşürdü bizi YAZIK tek kelimeyle YAZIK!!!

Şimdi durum böyleyken birde o.e..dı barış şimşek maçını yönetirse olacağı budur hocam..Sen istediğin kadar açıklama yap önce takıma ruh verin sonra hakemleri konuşalım çıkıp savaşalım onlarla ama senin takımın geziyor saha da 2 pas dahi yok ortada sen evinde pozisyon bulamadın..lütfen bunları görmemezlikten gelmeyin ve kısa zamanda aşılayın bu futbolcuları!!!
OzkanBaskan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda OzkanBaskan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...