Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Ankaragücü-Sivasspor Maç Tahminleri
Alt 19.09.2011, 14:40   #28
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 770 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Ankaragücü-Sivasspor Maç Tahminleri

Alıntı:
Morten58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Konuyu acan arkadasa önce Tesekkür ediyorum,

Sivassporumuz Ankaragücü'e Galib gelecegine yürekten inaniyorum.

Karabük ve Eskisehir maclarini geride birakirsak iyi bir Kadromuz var tabiki, Kadromuzda 2-3 hayal kirikligi Oyuncularda var Sandro,Ugur Kavuk bunlarin arasina sakat olan Pedriel'ide koyabiliriz.

Neyse Sivasporumuz da Kaleci Borjan ve Hayrettin Cezali aralardinda sakat Oyuncular da var.

Simdi ben buraya Sivassporun Ankaragücünü Deplasmaninda nasil bir 11 ile sahaya cikmasi lazim oldugunu yazim.

1.Atilla Koca
2.Ziya Erdal
3.Mahmut Boz
4.Murat Akca(Navratil)
5.Muhammed Ali Atam
6.Kadir
7.Kivanc
8.Cihan
9.Cermy
10.Erman Forvet e yakin
11.Rasmussen.
Ayrica Eneramo yedek kalirsa daha iyi olacagini düsünüyorum sadece bu macta.Ayrica Erman Kilic da Forvet bölgesinde oynayabiliyor. Ziya Erdal a tekrar sans düsüyor 11 de oynamasi icin. Grosicki'de bu macta yedek kalmasi lazim bence. Ayrica Sandro 18 alinmamasi lazim.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır