Alıntı:
karşıyakalı Nickli Üyeden Alıntı
tek suçlu rıza hocadır ve bu takımı o oluştordu.ancak rıza hocayı göndermek çözüm degil .çünki ligdeki en kötü takım sivasspordur.bu takıma hocadan çok kaliteli oyuncular lazımdı.transfer sezonu kapanmadan taraftar olarak buradan avazımız çıktıgı kadar haykırdık takıma kaliteli oyuncular alın diye .biz söyledikçe rıza hoca çıktı bu takım ilk 8 için oynayacak diye milletle dalga geçercesine konuştu.biz bunu gördük ama rıza hoca görmedi yada görmek istemedi.artık ben bu takım için hiç bir kurtuluş yolu görmüyorum.şimdiden bank asyada görüyorum bu takımı.çünki ligin en kötü transferini yapan en kötü takımı sivasspordur.iyi futbol ve iyi sonuç iyi ve kaliteli oyuncularla alınır.maalesef sivassporda iyi ve kaliteli maçın kaderini etkileyecek 1 tane bile oyuncu yok.sıradan oyuncular alırsan sıradan takım olursun şimdi bizim oldugumuz gibi.biz göndermesek dahi rıza hoca 8.haftayı görecegini zannetmiyorum
|
Bencede tek suçlu rıza hoca bu takımın başında hikmet karaman olsaydı hakem ofsayttan golü vermezdi ya bizim takım ne kadar kötü olabilirki daha lig başlamadan düşmeyi kabullenen bir taraftarı var ne olursa olsun teknik direktörü suçlayan istifaya çağıran bir taraftarı var daha ne zaman aklımiz başımıza gelecek muhsin hoca gitti mesut hoca gitti şimdi rıza hoca gitsin yerine hikmet karaman gelsin seneye iki maç oynarız onu gönderir ziya doğanı getiririz sonraki sene bir başkası ve sonunda kimse bu işi bilmez çizin taraftarımız bilir yine bence bizim taraftarımızın bilmesi gereken asıl şey birlik beraberlik içinde takımımızı desteklemek birilerini istifaya çağırınça bu işi biz iyi bilmiş olmuyoruz sadece işgüzarlık yapmış oluyoruz bu takımın ayakta durması için en önemli çözüm istikrar birlik ve beraberliktir