Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Eylül Ayının Futbolcusu
Alt 26.09.2011, 17:57   #7
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1498 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Eylül Ayının Futbolcusu

Abi güzel çalışman için teşekkür ederim....
Ben bir değilde bir kaç oyuncumuzu ön plana çıkarmak istiyorum. En başta bir şık işaretlemek gerekti, bende M. Rasmussen demek zorunda kaldım. Transferin bitimine az bir zaman kala takımımıza katıldı. Adı duyulmuş kariyeri belli bir oyuncu.. İlk maçını canlı seyretmek Karabükte bizlere nasip oldu ve ilk izlenimlerimi sizlerle paylaştım. Kafa toplarındaki etkisi, tek vuruşları sempatikliği ile takımımıza hemen adapte olması ile birleşince güzel bir profil çıktı karşımıza...

Jakoup Navratil tam bir istikrar abidesi... Takımı için elindeki kapasitesini imkanlarını gayet olumlu kullanmaya çalışıyor. İvmesi belli bir oyuncu, ama kesinlikle iyi niyeti ile oynadığından şüphe duymuyorsunuz. Sukunetli bir oyun yapısına sahip, sakin oynuyor riske girmiyor. Ve en önemlisi gol atıyor.. Takımımızın 2 golünde payı olan bir oyuncumuz...

Kamil Grosicki aslında onu yazıp yazmamakla bayağı bir zorlandım. Çünkü anket 4 maçlık bir periyodu yansıtıyor. Ama son maçta bu periyoda dahil olduğunu düşünürsek ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu görürüz. Küskün yapısını terkederse oyunu o kadar iyi okuyacak o kadar olumlu yansıyacakki bunu Bursa maçında bize gösterdi.. Sol tarafı adeta felç etti. Hiç kanat değiştirmedi.. Hocası onu alkışlatana kadar hep o kanadı kullandı... Taraftar onu seviyor, şimdilik kredisi bitmeyecek oyunculardan.
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...