Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 01.10.2011, 22:33   #35
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1107 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

Alıntı:
armutaklı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Grosıcki tartışmasız takımın en iyisiydi..

Eneramo bu takımın futbolcusu değil..bu kadar ağır ve vasat bir futbolcu olamaz...bu akşam eneramonun yerinde MEHMET YILDIZ olsaydı skor farklı olurdu..
kardeş sen eneramoyu izlerken neler düşünüyorsun bilemiyorum hız konusunda depar bile atamayan mehmet yıldızla eneramoyu kıyaslamışsın bunu anlamakta zorluk çekiyorum???? eneramo çift forvet oynadıkça açılan ve faydalı işler yapan bir oyuncu..elbetteki eksiklikleri var ama son 3 haftada alına 7 puanda tartışmasız eneramo-rasmussen-grosicki üçlüsünün payı büyük..geldğinden beri kafayı taktınız adama..istiyorsunuz ki aldığı her topta önüne geleni çalıma dizip attığı her şutu gol yapsın...dikkatinizi çekerim çift forvet oynamaya başladıktan sonra eneramo hem gollerini atıyor hem de geriden gelenleri rahatlatıyor, fizik gücü desen muhteşem...bilmiyorum daha ne bekliyorsunuz ki?