Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 02.10.2011, 08:52   #55
stain
Usta Yiğido

stain - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

571 Mesajına 1.189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 715 stain FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

Alıntı:
fatih585858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Milli maç arasından sonra , Kerim-Faty-Murat Akça ve Hayrettinli bir savuma ile daha başarılı olacağımızı umuyorum. Kadir'de inanılmaz bir düşüş var. Çok kritik bir yerde oynamasına rağmen, çok gereksiz pas hataları yaparak, takımı çok zor durumda bırakıyor. İnşallah aradan sonra daha iyi, daha formda bir Kadir izleriz. Ayrıca Grosicki'de üç haftadır bayağı bir istekli ve motive bir futbol oynuyor. Biraz kımıldadığında takıma katkısının yüksek olacağını üç haftada 1 Gol ve 2 Asistle göstermiş oldu. İnşallah ligin genelinde bu performansını istikrarlı bir şekilde göstererek takımımıza katkı sağlamaya devam eder. İyi oynamadan deplasmanda aldığımız 1 puan çok değerli oldu bizim için. Umarım G.Antep maçından itibaren her şey takımımız için daha iyi olur.
grosickinin formu galiba milli takımla alakalı milli araya 2 hafta kala adam oynamaya başladı ki miilli takıma girsin

eğer devre arası satılmazsa sezon sonuna doğru grosickinin coşacağını tahmin etmek hiçte zor değil o yüzden kamile ben bu sezon çok güveniyorum
stain isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı stain'a Teşekkür Ediyor...