Cevap: Tahliye mi olacaklar?
inşallah bu diyaloglar doğru değildir..
KONU: SİVAS-FENERBAHÇE MAÇI TAPE 1: Aziz Yıldırım: 550 kaldı dimi göndereceğimiz? Öbürünün hepsini verdiniz mi? İlhan Ekşioğlu: Verdik. Aziz Yıldırım: Orda bir sıkıntı var seninle konuşmam var. İlhan Ekşioğlu: Nerde? Aziz Yıldırım: Neyse yarın konuşuruz, ben seni uyarayım. Sen Sapancalı'yla mı, şekerliyle mi yapıyorsun: İlhan Ekşioğlu: Üçüyle de yaptım.
TAPE 2: Aziz Yıldırım: Kimle oynuyorsonuz bu hafta? Mecnun Odyakmaz: Kayseri geliyor. Aziz Yıldırım: Ya 1 puan kazan, biz rakiplerini yeneceğiz, rahat ol. 3 puan alabilsen. Mecnun Odyakmaz: Bir Manisa'yı aldık, Antep'e yenildik. Kayseri ile oynadıktan sonra Buca'ya geliyorum. Aziz Yıldırım: Berabere kalın en kötü. O hocaya söyle Mehmet Yıldız'ı sokuyor takımı bozuyor. Mecnun Odyakmaz: Antep'ten gelirken dedim. Hoca korkma diye. O Mehmet'i kesersem içerde çete yapar diye korkuyor.
TAPE 3: Aziz Yıldırım: Fenerium satışları nasıl? Abdullah Kiğılı: Para mı lazım. Aziz Yıldırım: Para varsa ver. Tamer'le konuşsunlar. Abdullah Kiğılı: 400 bin gönderiyorum. Aziz Yıldırım: Tamam.
TAPE 4: Mecnun Odyakmaz: Ben Nurgül'ün (Yıldırım'ın sekreteri) yanına gidiyorum. Bülent İşcen: Tamam sen hallet o işi.
SORU: Sivas-Fenerbahçe maçıyla ilgili şike girişiminiz oldu mu? Sivas'ın maçlarıyla sizin ne ilginiz var? Aynı zamanda onların maçlarını da mı ayarlıyor sunuz? CEVAP: Yok
KONU: SİVAS-FENERBAHÇE MAÇI TAPE: Aziz Yıldırım: Ahmet'i Sivas'a gönder, Sivas kampında kalsın. Trabzon baskı yapıyor o baskıyı engellesin. Bülent İşcen: Tamam söylerim 5 gün kampda kalsın SORU: Trabzon'un Sivas'a teşvik gönderdiğini nerden biliyorsunuz? Bu konu ile ilgili bildiklerinizi anlatın. CEVAP: Yok.
|