Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Tahliye mi olacaklar?
Alt 10.10.2011, 00:08   #17
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 911 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Tahliye mi olacaklar?

Alıntı:
astaravisa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
inşallah bu diyaloglar doğru değildir..

KONU: SİVAS-FENERBAHÇE MAÇI TAPE 1: Aziz Yıldırım: 550 kaldı dimi göndereceğimiz? Öbürünün hepsini verdiniz mi? İlhan Ekşioğlu: Verdik. Aziz Yıldırım: Orda bir sıkıntı var seninle konuşmam var. İlhan Ekşioğlu: Nerde? Aziz Yıldırım: Neyse yarın konuşuruz, ben seni uyarayım. Sen Sapancalı'yla mı, şekerliyle mi yapıyorsun: İlhan Ekşioğlu: Üçüyle de yaptım.

TAPE 2: Aziz Yıldırım: Kimle oynuyorsonuz bu hafta? Mecnun Odyakmaz: Kayseri geliyor. Aziz Yıldırım: Ya 1 puan kazan, biz rakiplerini yeneceğiz, rahat ol. 3 puan alabilsen. Mecnun Odyakmaz: Bir Manisa'yı aldık, Antep'e yenildik. Kayseri ile oynadıktan sonra Buca'ya geliyorum. Aziz Yıldırım: Berabere kalın en kötü. O hocaya söyle Mehmet Yıldız'ı sokuyor takımı bozuyor. Mecnun Odyakmaz: Antep'ten gelirken dedim. Hoca korkma diye. O Mehmet'i kesersem içerde çete yapar diye korkuyor.

TAPE 3: Aziz Yıldırım: Fenerium satışları nasıl? Abdullah Kiğılı: Para mı lazım. Aziz Yıldırım: Para varsa ver. Tamer'le konuşsunlar. Abdullah Kiğılı: 400 bin gönderiyorum. Aziz Yıldırım: Tamam.

TAPE 4: Mecnun Odyakmaz: Ben Nurgül'ün (Yıldırım'ın sekreteri) yanına gidiyorum. Bülent İşcen: Tamam sen hallet o işi.

SORU: Sivas-Fenerbahçe maçıyla ilgili şike girişiminiz oldu mu? Sivas'ın maçlarıyla sizin ne ilginiz var? Aynı zamanda onların maçlarını da mı ayarlıyor sunuz? CEVAP: Yok

KONU: SİVAS-FENERBAHÇE MAÇI TAPE: Aziz Yıldırım: Ahmet'i Sivas'a gönder, Sivas kampında kalsın. Trabzon baskı yapıyor o baskıyı engellesin. Bülent İşcen: Tamam söylerim 5 gün kampda kalsın SORU: Trabzon'un Sivas'a teşvik gönderdiğini nerden biliyorsunuz? Bu konu ile ilgili bildiklerinizi anlatın. CEVAP: Yok.
bir bu normal bir konusma ikincisi hangi medyanin yayini kaynagida soyle bari uc korcan neden hala icerde ha birde dort bilet parasini vermek istemeyen yada gec vermek isteyen fb ve ayrica parayi ver biletleri verelim diyen bir yonetim bende senin gibi medyadan topladim
ama suna adim gibi inanirim ki baskanimizin iki mektubundada ben sivasliya ihanet edecek bir sey yapamadim diyen adama daha cok inanirim bu medyaya gene inanmam