Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Kayserispor-Sivasspor
Alt 22.10.2011, 23:02   #93
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 755 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Kayserispor-Sivasspor

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kayserisporda Amrabat'ı durdurduktan sonra gerisinde sorun yok diye düşünüyorum. Ayrıca gerçekçi olmak gerekirse bana göre şu anki form durumları itibarı ile bu oyuncuyu durdurabilecek oyuncuda yok... Ancak 2 kişilik bir markaj gerekiyor. Şu anda bu oyuncuları çok formda... Evvela sabretmeli hızlarını kesmeliyiz. Bizimde maşallahı var Cerny çok formda gözüküyor. Yanına iyi bir Erman Grosicki ile Eneramonun tek vuruşlarına ihtiyacımız olacak. Eh bundan gayrısı çizgiyi geçmeye kalıyor. Hadi bakalım aslanlar göreyim sizi...

Topu ayağına aldıktan sonra durdurması zor olabilir.Eğer akıllı davranıp topu ayağına almadan müdahele yapılırsa topla buluşamaz buda onun sonu olur.Uğur Kavuğun adım attırmaması ve ön liberodaki oyunculardan birininde yakın oynaması lazım.Top aldığında ikili sıkıştırma için.Tabi bunlar bizim düşüncemizde asıl bunları teknik heyetin ve futbolcuların düşünmesi önemli.İnşallah düşünüyorlardır!.
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Respect58'a Teşekkür Ediyor...