BİZ MAÇI 78. dakkada biraz rıza hocanın biraz kuddüsü müftü oğlu denen ....yüzünden verdik hangi akla hizmet ettiki hoca son 10 dak kıvançı alıyon takım bjk yi sıkıştırmış sağlı sollu gol ha geldi ha gelecek oyuncu değiştiriyon adam girdi hemen kazmalığını gösterdi sarıyı yedi o pozisyon gol penaltı oldu aslında değil tabiki mahmut boz denen arkadaş anca 2.ligde oynar mademki sağ bekin yok hayrettin okadar oynardı oda olmadı rada oynardı olmadı faty oynardı olmadı kerim denenebilirdi hadi mahmutu oynatıyon sarıyı yemiş ilk 15.dak karsısında ourejma mutlaka sarı görecek çift sarıdan kırmızı yiyecek bu belli 2.yarı alınmalıydı hocalık budur bu rıza hocanın hataları yan hakemler ve kuddusü ****si ****liklerini tüm türkiyeye gösterdi olmadık pozisyonlara ofsayt olmadık yerde faoul olmadık penaltı tüm kararlar rakipten yana bu şartlarda sivassporun kazanması puan alması mucize olurdu ben anlamadım eğer anlıyan varsa banada anlatsın rasmüssen suarezden iyimi keita mehmetten nesi eksik radanın kıvanç kadar değeri yokmu faty mahmuttandamı kötü ben anlamadım anlayan beri gelsin anlatsın __