Cevap: Teşekkürler Rıza hoca, teşekkürler Kuddusi
eleştirilerin kimisine katılıyorum.mesela cihanı daha fazla kullanmamız gerekiyor yada bazı maçlarda biraz daha kontrollü oynamamız gerekiyor gibi. ancak hocamıza da haksızlık yapmamız gerektiğini düşünüyorum. şunu niye yapamadın bunu neden yapamadın diye sorular sormak gerçekten çok kolay, ama gel gör ki bazen herşey istediğiniz gibi olmayabilir. son 2 yıldır çektiğimiz sıkıntıların ardından sivasspor yepyeni bir kimlikle tekrar ayağa kalkmaya çalışıyor. tabi ki bu da çok kolay olmayacak. biranda herşey istediğimiz gibi olmayacak. biraz sabır ve destekle inşallah özlediğimiz sivassporu kazanacağız.
neden sağ bekte Mahmut var? zira uğur,faty sakat. hayroda bildiğim kadarıyla rahatsızdı son iki maçın kadrosuna dahi alınmadı. elde kalan tek savunma oyuncumuz Mahmut.
kerim zengin neden halen oynamıyor? çok ağır bir sakatlıktan çıktı. hatta karabük basını futbol hayatı tehlikede demişlerdi ne derece doğruysa. bu sezon ilk maçını ise 3 hafta önce oynadı. elazığsporla hazırlık maçında. eğer o maçı izlediyseniz kerim daha maçın 30. dakikası demeden pili bitti ve çok güçsüzdü gerçekten. sezon öncesi bir oyuncunun 10 hazırlık maçı oynamasına karşın ligin ilk haftalarında halen bocalama halinde olduğunu düşünürseniz bir oyuncunun tek bir maçta kendine gelmesini beklemek ve sahaya sürmekte fazla hayalcilik olur.
rasmussende mersin maçında rahatsızdı bildiğim kadarıyla maçın kadrosunda dahi yoktu. bjk maçında da bu sebepten ötürü hoca onu 11 de düşünmemiş olabilir.
şimdi olay tersi olsaydı ben bir izleyen olarak şöyle de diyebilirmiydim?(hoca maça rasmussenle başlasa ve maçı yine kaybetsek). yav hocam olur mu rasmussen gibi ağır bir adamı ceza sahası topçusunu sen bjk deplasmanında 11 oynatta ondan daha seri olan takımı ligi daha çok tanıyan pedrieli oynatma.(misal) daha çok yorum yapabilir farklı düşüncelere sahip olabiliriz.
lütfen arkadaşlar sanki takımımız çok kötüymüş durum çok vahimmiş gibi yorumlar yapmayalım. hocamızında yanlışları var elbette takımımızın da bir çok eksiği var elbette.ama tutup da hoca doğrulardan çok yanlışları yapıyormuş gibi takımı içinden çıkılmaz biri duruma getirmiş gibi hocaya sitem ederek teşekkür etmeyin!
inşallah nasip olursa liglere ara verildiği dönemde rıza hocamla görüşmeyi düşünüyorum. buraya açacağım bir konuyla sizlerden alacağım soruları hocamıza iletmeyi düşünüyorum. iyi günlerde sivasspor için hep destek tam destek lütfen...