Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Teşekkürler Rıza hoca, teşekkürler Kuddusi
Alt 02.11.2011, 09:03   #67
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: Teşekkürler Rıza hoca, teşekkürler Kuddusi

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Benim bu konuda görüşüm çoğu arkadaşlardan farklı..Süperligde herhangi bir iddası olmayan veya bu iddasını hissettirememiş bir takıma herhangi bir hakemin önyargıyla yaklaşıp buna alehinde karar vereceğini sanmıyorum...Sivassporda şu ana dek herhangi bir iddası olmadığını bütün anadolu kulupleri gibi ne yaptı nede hissetirebildi...Bu nedenle hangi hakem neden Sivasspor alehine düdük çalsın ki..Bunun bir tek nedeni olabilir..Böyle bir hakemin bunu yapabilmesi için Sivası ve Sivaslıları sewmiyor nefret ediyor olması lazım..Hadi diyelim böyle bir hakem var..Ama yaklaşık 3 yıldır burdayım yenilgilerin ardından forumda mutlaka hakeme serzeniş olan mağlubiyetin hakem tarafından sağlandığı başlıklar okudum.Mutlaka hakem hatalarıyla Sivasspor maç kaybetmiş olabilir ..bu sadece Sivasın değil bütün takımların yaşadığı bir sorun..Bence hatayı takımda aramak lazım ki takımda hakıkatten gözle görülür eksikler ve hatalar var.Bu mağlubiyetlerin olması oldukça doğal..İstisnalar haricinde hemen hemen her maç sonrası hakemleri suçlamak ta doğru değil bence...
DEĞERLİ kardesşim söylediklerinde haklılık payı olabilir taraftarlar olarak her yenilginin arkasında direkt hakemleri suçlamıyoruz takım belki 3 yıldır teknik direktör yönetim hataları yüzünden sendeliyor paçayı zor kurtarıyor bunuda biliyoruz ancak özellikle bu süreçte hakemlerin hata ötesi kasıtlı kararlarınıda görmek gerek nasıl desem abdullah yılmaz 1 metre içeri giren topu görmeyip iptal ediyorsa rakipten birini bizim oyuncumuz az çekiştirse zıırt penaltı veriyor sezon başından beri aleyhimize en çok penaltı çalınan takımız 1 2 pozisyon hariç haksız penaltılar verildi yenildiğimiz maçlara baktığımızda kırılma anlarında hep hakemler ön planda olmuş karabük eskişehir bjk hatta kayseri maçında takımın belini hakemler kırdı şampiyonluğa oynadığımız sezonlarda böyle hakem konuşmuyorduk bak bursasporun şampiyon olduğu sezona hakem konuşmuşlarmı enaz hata yapılan sezonda şampiyon oldu bu seneye bak penaltı verilmeyen tek takım bursa sanırım yani tek suçlu hakemler değil tmm ancak özellikle busezon hakemler çok başımızı ağrıttı umarım son olur
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...