Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Milli Takım Hocası Kim Olmalı?
Alt 12.11.2011, 23:05   #9
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1116 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Milli Takım Hocası Kim Olmalı?

Alıntı:
sivaslıadem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bence abdullah avcı ve ertuğrul sağlamın henüz vakti değil
Şenol güneşi uygun görüyorum milli takım tecrübesi olan birisi lazım
Ersun yanal ile yaşadığımız tecrübeleri hatırlarsınız
Bu isimlerin kusturulmesini istemem ama 5 yıl sonrası için abdullah avcı veya ertuğrul sağlamı uygun görüyorum
bence asıl abdullah avcının tam zamanı...şu an şenol güneş zaten milli takımın başına gelmez..büyük ihtimal bu son trabzon dönemi olacak ve ondan sonra futbola veda edecek diye düşünüyorum... ayrıca yaşanan şike olayları ve kutuplaşmadan sonra ve dünkü taraftarların yaptıklarından sonra malesef milli takım kulüp takımlarının gölgesinde kaldı...bu yüzden kimsenin itiraz edemeyeceği tek isim abdullah avcıdır diyorum...mouruinho portoyla ligi ve şampiyonlar ligini kazandığında kimse onu tanımıyordu bile ve adam sadece bobi robsonun asistanlığını yapmıştı...