Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 26.11.2011, 20:26   #5
basayev58
Yiğido

basayev58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 541 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 basayev58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Tamam bizim takim top oynamadi ama...

Gaaasaray futbol oynadi mi? Oynamadi,ama kivirmayi iyi biliyor.Semih Kaya ilk yarida atilmaliydi,hakem es gecti,uyarmakla yetindi.Ilk gole bakalim diyorum,hem elle kesiyor topu hem ayaginin tabanini oyle bir kaldiriyor ki,43 numara kramponu giydigini ben bile gordumikinci yari baros denilen yumusak iki kez atti kendini hakem devam dedi,e devam diyorsunda kart neden gostermiyorsun?o zaman ucuncu atlamaya davetiye cikardin demektir.Nitekim ucuncu atlamada Sivasspor aleyhine ligde 7.,GS lehine 5. penalti.Sak sak sak,sampiyon Gaaasaaray.Sonra Pedriel kaleciyle karsi karsiya kalacakken Semihcik yine arkadan topuga bindiriyor.Kirmizi kart penalti mi derken,ama Semihcik gelecek vaadediyor,es gecelim.E Pedriel'e kart ver bari madem kendini atti.Onada vicdan yapti.Ayhan'a ne demeli? kardesim kendi ceza sahanda oyle bir atiyorsun ki kendini resmen icim burkuldu,yavaslatilmis bi izledik,cinler celme takmis Ayhan'a.35 yasinda bu kadar kivirirsan 40'inda nerelere dusersin AlimallahHepsini gectim bize boyle galibiyetler gerekmiyor,Kahpe Bizans'a yakisir.Ee peki ELmander denilen k(a)las topcuya ne demeli?Milli takimda oynamis bir Turk futbolcusunun futbol hayatini bitirmelik bir hareket yapiyorsun sonrada topa diyorsun.Hade onun ne mal oldugu belli onuda gectim de,ulan Gaasaraylilar sizde onu alkisliyip,Hayrettin'i protesto ediyorsunuz ya,size acimak bile lutuf olur.Tam bir Fatih Terim takimi olusturulmus.Gaasaralilar o takimlara iyi tutunsun,opsun basina koysun,bi arada sari kirmizi formayi cikarip,dansoz kiyafetlerini giyinsin.