Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 27.11.2011, 22:00   #108
34orhan58
Yiğido

93 Mesajına 140 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 556 34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

maçı değerlenditrelim önce kendi adıma şunu söyleyim ta sultanbeyliden istanbuldas oturanlar bilir seyrantepeye gidiyorum maç günü inanın bu aralar maddi sıkıntı çektşiğim halde maça gitmek için can atıp maça da gidiyorum tek başıma oda ne stadyuma bi gidiyorum 100 veya 150 deyim seyirci var ayıptır yahu gerçekten ayıp sadece seyrantepede oturan sivaslılardan yani her aileden bir kişi gelse o ilçeden eminim o stat dola banda yer kalmazdı bile uzun lafın kısası benim zoruma giden o oldu maç bitti o 150 kişilik grubun içinde olduğum için kendim gururlandım gerçekten bunları kendimi övmek için demiyorum o kadar vefasız hemşerileriömizn olduğu yerde biz sivas seyircisi olarak olduğumuz için diyorum her neyse bizden birlik beraberlik olmaz gerçektende dün buna şahit oldum ve kızgınlığım buna maçtan bahsetsem ne olcak herkes yazmış azçok ama son olarak şunu diyorum BİZİM TEK RAKİBİMİZ SİVASLILARDIR ne zaman hepside değil sadece %50si desteklesin bu takımı işte o zaman herkese kafa tutarız ...
34orhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla