Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Zara şampiyon olacak
Alt 06.12.2011, 12:46   #4
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1624 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Zara şampiyon olacak

Hem takımı hemde teknik kadroyu tebrik ederim,İnşaallah emeklerinin karşılığını sezon sonu alırlar ve şampiyonluğa ulaşırlar.

Hem bu maçta hemde Sivası temsil eden tüm takımlarımızın maçlarında başkentte gerçektende büyük destek var,Sayı olarak şu maçta az şu maçta çoklarıdı diye düşünmüyorum,Önemli olan gelen takımlarımızı takip etmek ve imkanlar elverdiği sürecede tüm maçlara gitmek.

Bir yiğidoyu arıyorum asaş stadın da Sivasspor A2 maçını izliyor,Başka bir yiğidoyu arıyorum Zara maçını izliyor,Başka bir yiğido da voleybol maçını izliyor,Kısacacı Sivası temsilen hangi takım gelirse gelsin Ankarada yalnız değiller... Bende başkentte yaşayan bir yiğido olarak hem bu maçta hemde başka maçlarda olması gereken yerde olan tüm vefakar cefakar yiğidolara ayrı ayrı teşekkür ediyorum...
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı Salim58'a Teşekkür Ediyor...