Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Otyakmaz'ın " İddia" name'si
Alt 09.12.2011, 21:13   #7
Murad_Kelleci58
Usta Yiðido

Murad_Kelleci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

937 Mesajýna 2.402 Kez Teþekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Murad_Kelleci58 isimli Üye Tecrübe Puanýnýzını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Otyakmaz'ın " İddia" name'si

[QUOTE=KaNgAlLıYiGiDoO;755105]Şimdi ben sana birşey diyeceğim. Ahmet Çelebi'yi Mecnun Otyakmaz'ı kurtarmak için kurban olarak taraftarın önüne atmışsın burdakiler de saf hiç birşey bilmiyor okumayı yazmayı senin demenle suçluyu suçsuzu anlayacaklar.
(7-Sivasspor Fenerbahçe maçındaki şike) yazan maddeyi başından sonuna kadar okudum durum sadece çelebiyle bitmiyor. Aziz Yıldırımın adamları takip edildiklerinin farkına varıyorlar Mecnun başkan fenerbahçe tesislerinden çıkarken dikkat edin dışarda bir araç var deniliyor. Mecnun Otyakmaz'ın orada ne işi var. bunlar gibi kaç tane olay var. burada daha yorum yapmıycam dedim ama Ahmet Çelebiyi at ortaya başkanın suçu yok de...
bunları geçin artık arkadaşlar. Sivasspor'a bir zarar gelmemesi için artık hem fikir olmamız lazım. Ayrıca Mecnun Başkana kancayı öyle bir yerden takmışlarki 400 küsür sayfalık iddanamede en başta Sedat Peker den bahsediliyor sonra mecnun başkandan sonra olgun pekerden. Artık

Demek baskan karisini satmis.. Senin verdigin hukme gore durum bu.. iddianameyi okudum heyacanli bir romani okur gibi.. yazar zaten sade ve anlasilir bir dil kullanmis.. Hikayedeki tum karakterler hepimizin sanki daha oncelerden taniyormusuz gibi bizlere cok yakin.. Esas oglan var birde ikinci esas oglan var.. onlarin yaramazliklari anlatiliyor.. ikinci esas oglan aziz sivasspor maclarindan sonra bizlerin burda yaptigi mac degerlendirmelerini yapiyor mecnun'a sikayetleniyor.. sikayetin kaynagi riza efendinin korkak top oynattigindan soz ediyor ve hatta aziz mehmet'i oyuna sokmasin o artik oynamasini bilmiyor el freni vazifesini yapiyor, soyle riza efendi mehmet hic oynatmasin diyor.. biz bu konusmalari vede replikleri burada her mac sonunda yapmiyormuyuz sayin arkdaslar.. sizlerde oturdugunyz yerden iddianame pardon pardon hikaye yazarsiniz.. elinizin altinda internette varsa bu hikaye daha bir jan janli olabilir.. herkesi hikaye yazmaya davet ediyorum.. hikayenin ilginc bir yerinde fener muz cumhuriyeti baskani aziz halkina sampiyonluk sozu verdigini ancak bu sozunu yerine getirmemedi dyrumunda ordu yonetime el koyabilecegi yani baskanlk koltugunun sallantida oldugu gibi duz mantik cercevesinde cizilmis anlasilir bir cocuk komedisi.. ve daha neler neler..

unutmadan ses kayitlari tck'ya gore delil olarak adlandirilmiyor.. bu davada ya buyuk bir itiraf olmali yada baska somut deliller.. yojsa b dosya kapanir, kapanmaya mecbyrdur..
Yukarýdaki Mesaj için 2 Kullanýcý Murad_Kelleci58'a Teþekkür Ediyor...