Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Otyakmaz'ın " İddia" name'si
Alt 09.12.2011, 22:01   #9
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: Otyakmaz'ın " İddia" name'si

BU DAVA niye açıldı daha önce defalarca yazdım tekrar hatırlatıyım TS şampiyon olsaydı şike mike davası olmayacaktı ağladılar zırladılar siyasilerini devereye soktular bu dava açıldı budavada aziz yıldırım ayağı var peker grubunun ayağı var mecnun başkanda hem fb li olması hem pekerle akraba olması yüzünden şüpheli sıfatıyla içerde başı belada daha önce de içeri girdi peker grubuna yönelik operasyon olduğunda belki şampiyonluğu kaçırmamıza maloldu bu savcı futboldan zere anladığı yok AKP zihniyeti bazen böyle bazı kişileri özel yetkilendiriyor onlarda b ..nu çıkartıyor idda etttiği şeyler tamamen trabzonlu gibi düşünen bir paranoyağın uyuyup uyandığında gördüğü rüyayı iddaanameye dökmesi başka bişey değil ne yani oynamayan burda hepimizin eleştirdiği mehmetle şike pazarlığı yapmışlar adam zaten son 10 dak anca şans buluyor şaçmalığa bakın efendim neymiş aziz yıldırım demişki rakiplerinizi yeneceğiz merak etmeyin sizde 3 puan alsanız demiş ne varmış bunda bizim rakiplerimiz aynı zamanda fb ninde rakibiyse ve fb bunları şampiyon olmak için yenmesi gerekiyorsa sonhafta sivassporun kafası rahat çıkmasını istiyorsa ve bunu tlfnda anlatmışşsa ne varmış bizim içinmi yendi bucayı konyayı kasımpaşayı buca _fb maçında sevmediğim halde fb yi deli gibi tuttum fbnin guizayla attığı gole manyak gibi sevindim sivassporun oynadığı tüm maçları seyrettim hiçbirmaçında haram tek puan yok hakemler canımızı çok yaktılar geçen yıl halada yakıyorlar hakederek ligde kaldık kimsenin icazetiyle değil sonmaçta yönetimin bazı kararları stadın büyük bölümünü fb ye vermesi sivaslıların fb yalakalığının b.. çıkarması SİVASSPORUN böyle pis işlerle silah görüntüsüyle tesislerinin görüntülenmesine ve şikeyle adının anılmasına sebeb olmuştur güneş balçıkla sıvanmaz madem bu savcı bukadar doğru adamsa karabük-trabzon maçınıda izlesin şikenin danıskasını görür tabii futboldan anlıyorsa eğer karabük ts yi yense sivas-fb maçının önemi kalmazdı kimsede suçlamazdı bakın ts haketmediği halde gittiği şampiyonlar liginden elendi interide şikecilikle suçluyorlar nevarki orda ts ye yalakalık yapmak için deniz doldurarak tesis yapan sivasa söz verdiği halde çivi çakmayan AKP zihniyeti yok herşeye burnunu sokan futbolada sokan bu zihniyet ts ye yalakalık olsun diye başlattığı operasyonla türk futbolunun içine etmiştir bundan sonra hiçbirşey eskisigibi olmayacaktır
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 8 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...