Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: 100 milyon TL'lik yeni stad
Alt 10.12.2011, 01:34   #66
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 921 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: 100 milyon TL'lik yeni stad

Sporun fazlaca konuşulmadığı;malum olayların konuşulduğu bu günlerde insanın içinden yorum yapmak fazlaca gelmiyor..Bu yıl eğer dikkat ettiyseniz çok fazla yorumda yapmadım..Çünkü 3 Temmuzdan sonra benim gibşi çok sayıda yiğido futboldan soğumuz durumda..Umarım her şeye istediğimiz gibi olur...Konumuza gelince bugün SİVASIN SESİ.COM da yani adı geçen gazetede sürmanşetten bir haber geçilmiş..Haberde şöyle diyor:YENİ STATYUM SON AŞAMAYA GELİNDİ..33000 kişilik yeni statyum ile ilgili bu zamana kadar çok sayıda haber yapıldı ama yapılan haberlerin çoğu ya küçük başlıklarla verildi ya da Spor sayfasında yer aldı..Son haberde ise ilk sayfadan verilmiş...Bu da olayın bittiğinin bir göstergesi..Gazete ciddi bir yerel gazetemiz...Haberde 33000 kişilik yeni statyum projesinin bittiğini;ihalenin Aralık sonu veya Ocak 2012 de yapılabileceğini;temelin ise yazın atılmasının muhtemel olduğunu ifade ediyor.Haberin doğruluğunu 25000 kişilik Malatya Stadı ihalesinin Tokinin sitesinde yayınlanması da doğrular vaziette..Çünkü Malatya Stadı ihalesi ile bizim ihalenin şartları ve yapılacak tesislerde birbiriyle benzerlik gösteriyor...Malatya Stadının Projesi de internette dolaşıyor..Ben projeyi çok beğendim,gerçekten güzel proje yapmış Bahadır KUL ve ekibi...Bir arkadaş WOW Turkeyden veya internetten resmini yüklerse daha iyi yorum yapacağız...İnşallah yakında bizim projenin resimlerini de animasyon filmini de yayınlarlar biz de merakımızı gidermiş oluruz..
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...