Cevap: Otyakmaz'ın " İddia" name'si
başta şunu söyleyeyim iş sedat peker den başlıyor olgun aziz ondan sonra mecnun vs vs. bir kaç şeyi komik buldum. 1 mecnun odyakmazın ikametin de sedat peker e ait 9 tane not yazılmış fotoğraf. ulan adamın akrabası be 2 savcı bey basını gayet iyi takip etmiş hani eleştiriyorlar ya maç skorlarını biliyordun niye suç üstü yaptırmadın cevap hazır olgun peker yurt dışında 2 macnun un telegol de sahtekar serhata vermiş olduğu güya hani röpörtaj var ya çok ceza evine girdim çıktım savcı bey yazmış mecnun odyakmaz tecrübeli tel de konuşmuyor açık vermiyor kurnaz ama maçı sattı bu mu iddaname .
Ayrıca çok merak ediyorum ya dinleme kararı almadan önce dinleme kararı almak için nedenleri okudunuz mu örnek aziz mehmete selam verdi bu da çete üyesi mehmet dinlensin . mehmetin dayısının oğlunun damadını kardeşi mecnun bu da çetesi üyesi bu da dinlensin.bu kadar saçma abicim. Bir adliye çalışanı olarak ne adalete ne savcı ya ne hakime güvenim çok az dı bundan sonra hiç kalmadı allah yar ve yardımcımız olsun