Alıntı:
disikanarya Nickli Üyeden Alıntı
bak güselim ben hakaret etmedim herkesin görüşüdü r sende hakaret edemezsin ben burdayım ve buranın sevıyeli bi toplum olduunu emin olsendne daha iyi biliyorum ve sivasspor için toplanıorus değilmi burda sende burda olduğuna göre ewet öyle... gülerim ve sana saygı duymam futbolun içine annelerimizi katıp terbıyesizce tezahürtta bulunan bı takımın taraftarına saygı duymam çirkeflikse bunu en başta sen yapıosun dikkatini çekerim senınle daha fazla muhatap olmıcam çünkü topic maksatını aşıyor kendı yoluna bak güselim
|
konuşurken güzelimli konuşmassan iyi olur herkes tabiki burda görüşünü yazacak ama alay eder gibi değil eğer öyle yapacaksan bizde sana karşılık vermesini biliriz yok herkes kendi yoluna yok muhattap olmayacağım gbmi kelimer kullanıyorsun bizim seninle hiç muhattap olmaya niyetimiz yok merak etme sadece konuşmalarımıza biraz daha dikkat edelim diyoruz kimseyi kırmadan sen halen takmışsın analarımıza küfür edildi sen peki bizim çektiklerimizi biliyormusun burdan yazması kolay biz fenerlilerden bizim sahamıza geldiklerinde kaç kere küfür yedik haberin varmı bizde ileride anne olacağız bilmem anlatabildimmi sen bize saygı duysan ne olur duymasan ne olur konu lütfen kapansın bizim seninle hiç muhattap olmayada niyetimiz yok
Konu Disi Kartal_58 tarafından (09.12.2005 Saat 10:04 ) değiştirilmiştir..
|