Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: 2011-2012 sezonu ara transfer dönemi !!
Alt 23.12.2011, 15:53   #45
Gangstayigido
Yiğido

59 Mesajına 90 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 581 Gangstayigido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 2011-2012 sezonu ara transfer dönemi !!

kaleciler : bence korcan geldi ve takimda kalacakdir ayrica borjan dan önce gönderilecek varsa oda atilla dir bunuda samsun maci destekler bir top bile
cikartamadi boyu kisa refleksi zayif

defans : sakatliklardan ve gidenlerden dolayi ziya murat navratil ve ugur kaldi
bunlarada timurcin ve ali atam ida sayabiliriz
sol beki ziya ve timurcinle idare ettik sag bektede ugur var pek sakatlanmiyor ali atam da 4-5 oynayacak kadar iyi ama göbekte iki futbolcuyla devam etmek cok zor göbeye bir transfer sart faty afrika kupasindaki yoklugunu dolduracak kadar

orta saha : bunu ben söylemiyorum bütün futbol yorumculari söylüyor ligin en iyi orta sahasindan birine sahibiz
kadir kivanc ve mehmet nasdan olusuyor göbek kadir banko oynuyor ama yanindaki nas ile kivancin sakatliklarini ve istikrarsizlarini göz önünde bulundurdunmu göbege biri alina bilir
kanatlarda ise cerny nin uyumuyla gözülmüs görüküyor ve bir sakatlik durumunda pedriel ve erman kanatlarda iyi idare ediyorlar

forvet : eneramo pedriel ve cihandan olusuyor
cihan pek sans bulamiyor onun icin degerlendiremiyecem ama ikinci yari oda ilk onbire girmeye baslarsa forvet hatti bu devre arasi alinmasindan vasgecirebilir

Not : gönderilmesi beklenen ve gidenleri yoruma katmadim

Özet : kadromuz aslinda yeterli sadece fatynin yoklunda bir defans futbolcusu belki ugura alternatif ve kadirin partneri olan iki futbolunun istikrarsiz durumundan dolayi birde oraya bir transfer ayrica forvete bir transfer olabilir ama fazla gerek duymuyorum
Gangstayigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır