28.12.2011, 07:24
|
|
Usta Yiğido
6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
|
Ayın'ın yerine Başköy getirildi
Sivas Dört Eylül Belediyespor Teknik Direktörü Fetih Ayın, yönetimin verdiği karar ile görevinden ayrıldı. Belediyespor yönetimi Ayın’dan boşalan Teknik Direktörlük görevine İlhami Başköy’ü getirdi.
Gölcükspor maçı öncesi çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Dört Eylül Belediyespor yeni Teknik Direktör İlhami Başköy ile ilk idmanını yaptı. Kendi tesislerinde çalışmalarına başlayan Dört Eylül Belediyespor yeni teknik yönetim kadrosuyla tanıştı.
Tanışma sonrası tesislerde açıklama bir yapan yeni Teknik Direktör İlhami Başköy, “Düşensel antrenmana takımımızın ihtiyacı var. İnşallah ağırlığımızı bu yöne vereceğiz. Takımla birlik beraberlik içerisinde bir araya gelerek, önceki başarıları devam ettireceğiz” dedi.
Dört Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Polat ise yaptığı açıklamada, “Yönetim kurulumuz bir araya gelerek bazı kararlar aldık. Yaklaşık 3 yıldır beraber çalıştığımız süper amatörden itibaren takımımızda büyük emeği ve alın teri olan, önce Sivas’ta sonra Türkiye genelinde bizi 3 lige taşıyan hocalarımızla dostça yolarımızı ayırmak zorunda kaldık. Toplanan yönetim kurulumuz, son haftalarda almış olduğumuz başarısız sonuçları değerlendirerek, hocalarımızın görevden ayrımlarına karar verdiler” dedi.
Yeni teknik kadroda yapılan kan değişikliğinin iyi yönde olacağını belirten Polat, bu sezonda play-off iddialarını sürdüreceklerini kaydetti.
TEKNİK DREKTÖR İLHAMİ BAŞKÖYÜN ÖZGEÇMİŞİ:
1962 Sivas doğumlu olan İlhami Başköy, ilkokul, ortaokul ve liseyi Sivas’ta okudu. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu olan Başköy, Sivasspor, Demirspor, Kangalspor ve DSİ'de antrenörlük yaptı.
Hürdoğan
|
|
|