Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Korcan Çelikay
Alt 28.12.2011, 23:16   #132
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 881 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Korcan Çelikay

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tff başkanı M. Ali Aydınlar İ.B.B. den G.Antep e transfer olan ve antremanlara çıkan İbrahim AKIN 'a şike soruşturması kapsamında lisans çıkaramayacaklarını çünkü mahkeme sürecinin devam ettiğini ve İbrahim AKIN ın ancak mahkeme sonucunda aklandığı zaman lisans çıkarabileceklerini söyledi...Bu açıklamdan sonra aklıma Korcan geldi..Çünkü Korcan ın durumu da İ.AKIN ile neredeyse aynı...Ama Korcan ın tam durumu da açıklanmış değil..Acaba şimdi Korcan ın durumu ne olacak diye düşünmüyor da değilim...Korcan ın sözleşmesi hapse girince dondurulmuştu..Şimdi döndüğüne göre Koracn ın oynamasında sorun var mı yok mu merak ediyorum..Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum..
bence korcanin oynamasi icin bi sebep kalmadi cunki yonetimden ilk gun aciklanmisti federasyona basvurduk saolsunlar toplandilar ve yasagini kaldirdilar oynamamasi icin hicbir sebep kalmadi diye