Alıntı:
gangster Nickli Üyeden Alıntı
Benim gönlümden geçen ilk 11 de fazla forma şansı bulamayanlardan kurulu bir kadro ile maça çıkmamızdır.Çünkü gelecek haftadan itibaren her zaman Rıza hocamızında dediği gibi çok yoğun bir fikstürle oynamaya devam edeceğiz.Ankaragücü maçına kadarki bu bir haftalık sürenin devamlı oynayan Navratil,Erman,Eneramo... gibi isimler üzerinde hem dinlenme hemde güç toplama açısından olumlu olacağı kanısındayım.Ayrıca gençlerin ve yedeklerinde gerçek performanslarını ciddi bir müsabakada test etmiş oluruz.
Bir diğer husus ise kulübümüzün üstündeki kara bulutların henüz dağılmadığı gerçeğidir.Şike iddianamesinde adı geçen kulüplere ligden düşme yerine puan silme cezasının dillendirildiği şu günlerde lige daha fazla odaklanılması gerektiğini düşünüyorum.Öyle bir senaryoda her puanın altın değerinde olacağı unutulmamalıdır.
|
Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı
Sipastv´ye baglanan Nurullah Saglam Sivasspor´a karsi oynanacak Türkiye kupasinda ellerinde 14 futbolcu oldugunu bunlardan ikisinin yedek kaleci oldugunu söyledi.Daha sonra Riza hocada canli yayina baglandi ve Eskisehirspor karsisinda oynayan takimin yüzde seksenini sahaya sürmeyecegini,Ankaragücü macini düsünerek takimi dinlendirme yoluna gidecegini söyledi.Yani Mersin´e karsi yedek agirlikli bir Sivasspor sahada olacak.Pazar günü oynanacak macdan sonra,hafta icerisinde gene süperlig maclari oynanacak.
|
Alıntı:
myway Nickli Üyeden Alıntı
--------------------nihat şahin
ugur(ikinci yarı muhammed)--rajnoch--murat--kağan
---------kıvanç----------rada(mehmet nas)
sandro(cerny)-----cihan özkara------------grosicki(keşke yedeği olsa)
----------------------pedriel
bu kadroyu bekliyorum. kupaya fazla önem vermeyecez ancak bu turu bu kadroyla gecersek rıza hoca kupaya da asılır.
|
Bu kadro Rıza hoca mantalitesinde ideal görünüyor.