Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 15.01.2012, 21:41   #57
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 817 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

Nedense artık rakip kim olursa olsun rahatım.Mağlup duruma düşsek bile bu maçı alırız diyebiliyorum.Artık takımın kendine güveni var kaybetmemeye alıştık artık.Bizim bu ligde gol atamayacağımız takım yok.Yeter ki yememeyi öğrenelim.Bu maçtan öncede rahattım rahat rahat kazandık....
Maça gelince maçın başında Cherny nin çizgiden çıkardığı gol olsa bile bu maçı alırdık.Eneramo ve Grosicki son tercihlerini doğru yapsalardı fark daha da artardı.Bu maçta Cherny-Grosicki-Eneramo-Erman birkaç adam geçtiniz tamam kardeşim at artık pasını yok çalım çalım son vuruşunu pas olarak yapsa gol olacak,ama onlar illede kaleye vurup pozisyonları harcadılar.Murat ve Navratil birkaç pozisyonda gereksiz bir şekilde hucuma çıkıp görev yerlerini terkettiler gerçi Rıza Hoca kızdı ama olmazki kardeşim.Bizim hücum gücümüz sağlam siz defansta sağlam durun herkes işini yapsın....
Cihan bize çok faydalı olacak.Adamda futbolcu kumaşı var belli.
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı şarkışla 58'a Teşekkür Ediyor...