Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Bursaspor-Sivasspor
Alt 16.01.2012, 22:17   #5
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 799 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Bursaspor-Sivasspor

Alıntı:
58akif34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
turgay cezalı bursada futbolcularin kendine güveni kalmadı fakat taraftarlarına kendilerini adettirmeye çalışacaktır kontrolsüz oynayacaklar orta alanı sıkı tutarsak bu maçtan galip bile ayrılabiliriz
Kardeşim biz Turgay cezalı olsun diye zaten bütün gün dua ediyoruz..Topçu falan değil bu adam .Bjk maçını izlediysen bizim görürdün..Bence bu sezonun en güzel müsabakalarından biri olacak..Sivasspor harika bi çıkış grafiği yakaladı ve bunu bırakmayada niyeti yok.Bizim Bursaspor Bjk maçında bana göre harika bi oyun sergiledi.Yeni transfer Pinto Sivas maçında oynayacak..Her iki takımın play of a oynadığını düşünürsek ikiside maçı sonuna dek bırakmayacaktır.Tek artısı Bursasporun kendi ateşli seyircisi önünde oynamasıdır ki bu çok büyük bir awantaj.Çünkü ben seyircinin bu gibi zor müsabakaları nasıl aldığını çok iyi bilenlerdenim.Her Bursa Sivas maçında olduğu gibi yine aynı yorumu düşüncemi paylaşacağım..Bana göre bu maçın mağlubu olmayacak..Kim kaybederse üzülmeyeceğim...Her iki takımımıza başarılar....