21.01.2012, 19:22
|
|
Yiğido
107 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 681 
|
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı
Sivassporu bu galibiyetin dolayı kutluyorum...Play off bizden daha çok Sivasspora yakışıyor...Ben Rıza hoca ve ekibine güvenmiyordum ama takımın orta sıralarda rahatlıkla oynayabileceğini her zaman söyledim..Bence kapasitelerinin çok üstüne çıktılar...Böylede devam etsinler doğru yolda ilerliyorlar..Bursa seyircisinin yaptıklarına gelince dostluk bitmiştir yorumlarını okudum..Dostluğun geçen yıllarda gereksizce zedelendiğini söyleyip durduk...Burada Sivaslı kardeşlerimden rica ediyorum hiç kimseyle polimiğe girmek istemiyorum..Çünkü benim burada olma amacım başka...Ama şunun bilinmesini istiyorum ki önemli tribün liderlerimiz stada giremiyor..Bu tabiki yapılan kotü tezahuratlara mazeret olamaz...Sivassporun şike yaptığı kanıtlansa bile bir anadolu kulubünün bunu dillendirmesi oldukça yanlış kaldıki ispatlanmış bir şey de yokken gereksizdi bizimkilerin yaptığı...Dediğim gibi hiç bir kardeşimle bu konuda tartışmak istemem aksine ben bu play of yolunda her daim olduğu gibi Sivassporu desteklemeye dewam edeceğim...Çünkü gerçekten hakediyorlar...
|
Ben de teşekkür ederim size. Bursaspor ile Sivasspor arasında uzun yıllara dayanan iyi ilişkiler var. O nedenle birkaç küçük hadise ile bu ilişkiler bozulmaz. Bir de özellikle net ortamında ortam karıştırmak isteyenlere dikkat etmek gerekiyor. Kendini bilmez bazılarının yaptığı küçük hadiseleri camialara genellememek lazım. Umarım Bursa hemen düzelir. Bunu en çok Sivas taraftarı ister.
|
|
|