Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 21.01.2012, 23:33   #117
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 791 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
58fil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
MİGROARMİS SORUYORUM SANA SEN TARAFSIZ ÇOK SEVDİĞİMİZ BİRİSİN BURSASPOR TARAFTARI ATILAN OFSİDE OLAN GOLLERİ GÖZ GÖRE GÖRE GOL DİYE YORUMLUYORLAR İZLEDİYSEN ÇOK AÇIK OFSİDE OLDUĞUNU GÖRMÜŞTÜRSÜN SENİN DÜŞÜNCEN NE ? KİMİN HAKKIYDI BU MAÇ ?
Atılan ilk ofsayt golunu tvden (TEKRAR) izleme fırsatım olmadı ama 2. attığımız gol kesinlikle gol değil ..Bir buçuk metreye yakın ofsayt..Ben onu zaten tribündende ofsayt olduğunu gördüm...Maçın hakkına gelince çok çok üstün oynayan taraf yoktu belkide ama bu maç deplasmanda bu seyirciye karşı yeri geldiğinde defansif yeri geldiğinde hücum futbolu oynamaya daha doğrusu futbol oynamaya çalışan Sivassporundur..Bursaspor bu denli önemli bir maçı rakip tanımaksızın yenmek yerine kafakafaya oynamış hatta kaybetmiştir..Nasıl bizim hakkımızdı diyebilirim.Görünen köy klavuz istemez..Bu takım şampiyonluk amblemini göğsüne takmışsa şampiyon gibi oynamalıdır..Ayrıca sizin penaltı pozisyonunu avrupada bir çok hakem vermiyor ama bana göre de o hareket faul ve ceza sahası içinde olduğu için net bir penaltı ...