Alıntı:
infial§ Nickli Üyeden Alıntı
Bırader,kızanlar haysıyetlı ınsanlar,futbolcu ve taraftar kufur yemek ıcın gıtmedı stadyuma,hele kı sikeci ıpneler lafı yenılır yutulur laf değıl,sen o lafları yedırıyosan onada yapacak bi şey yok
|
Kardeşim:
İlk yorumumda arkadaşlardan hiç kimseyle tartışmak istemediğimi söyledim...Dikkat ettiysen ben hep bizlerin yaptığı yanlışları dile getirdim şimdiye kadar..Sen onu ben bunu yaptınla bu işin sonu gelmez..Bursa seyirciside ortada hiç bir şey yokken bir kaç yıl önce Sivasta küfür yedi..Bu önemliydi ortada hiç bir şey yoktu...Ben bunu asla burada dile getirmedim çünkü dile getirmem bi sonuca varmamıza engel olacak..Ama diyorsun kızanlar yani küfür yiyenler haysiyetli insanlar diye...Birde o küfür edilirken karşıdaki insanların haysiyetli olduğunu düşünelim..(Sivasın bursaya küfür etmesi)Bu tip olaylar her şehirde olur ..Biz tribün geneline tribün emekçilerine bakalım..Bursada asla ve asla Sivas düşmanlığı propagandası yapılmadı..Küfür edenler her stadda olanlardır.bendede var sendede var istanbuldada var...Elbette kızıyoruz çünkü Anadolumun her insanı haysiyetli ve şereflidir...