Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 23.01.2012, 00:34   #165
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 791 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
58MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
öncelikle zor deplasmandan galibiyetle döndüğümüz için sevinçliyim bursasporda çıkış arayan takımlardan böyle takımı yenmek kolay iş değil tüm teknik ekip ve futbolcularımızı kutluyorum maça hakem damga vurdu demek doğru olur bursasporun attığı goller ofsayt bunu kaçırmadı bizim lehimize ve aleyhimize verdiği penaltılarda doğruydu bursa lehine vermediği muratın hareketi penaltıydı sondak bursa defansı topu eliyle kesti buda penaltıydı maç içinde raynocha yapılan kırmızı kartlıktı bursa seyircisinin ve futbolcularının bu kadar agresif olmasını anlıyorum maç sırasında hakem suçlu ilan edilebiliyor sakin kafayla maçı tekrar izleyince bursanın 11 kişiyle nasıl maçı bitirdiklerini anlamaları lazım geçen sezon bursa maçlarında aleyhimize hakem hataları olduğunda biz böyle feryat figan etmemiştik umarım bundan sonraki maçlardada hırslı ve agresif oynarlar
Sivaç maçı Bursaspor için varolma maçıydı..Kendileride çok iyi biliyorlardı ki bu maç alınamazssa play off bi yerde hayal olacaktı...Futbolculardaki son dakikalardaki agresiflik Sivassporlulara kötü davranmaktan ziyade Bursaspor takımının içine düştüğü kötü durumun çırpınışları olsa gerek...Buna benzer çok maç gördüm..Yani rakip Sivas değil kardeş takım Ankaragücüde olsaydı bu mutlaka yaşanırdı geçmişte (düştüğümüz yıl) buna benzer olaylar yaşanmıştı.Futbolcuların sahadaki rekabet ve dawranışlarına takılmamak gerek.Beni taraftar anlamında yaşanılan sıkıntılar daha fazla üzüyor..Umarım her şey düzelir