Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Antalyaspor maçını değerlendirelim
Alt 24.01.2012, 21:25   #56
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 923 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Antalyaspor maçını değerlendirelim

Maç deyim yerindeyse kıran kırana geçti....Tempo zaman zaman çok yükseldi...İki takımda maç içinde pozisyonlar yakaladı..Atilla ile karşı karşıya kalan Necati'nin atamadığı pardon Atilla'nın kurtardığı poızisyon maç içindeki en önemli pozisyonladan biriydi..Antalya takımı düşündüğümüzden daha ofansif oynadı..Maçın en ilginç anlarından biri o dakikaya kadar sahada gezintiye çıkan Erman'ın attığı AVRUPAİ goldü...Degfansımız malesef bu maçta rakibine net pozisyonlarda verdi..Sivasspor maç kazanma alışkanlığına devam ettikçe bazı oyuncular daha şahsi oynamaya başladılar..Bu maçta görüldü ki kendine oynama hastalığı bazı oyuncularda adeta alışkanlık haline gelmiş durumda...Geldi geleli söylüyorum yine söyleyeceğim zirveye oynayan bir takımın kalecisi ATİLLA olamaz...Orta sahamız bu maçta da çok koşup 90 dak.mücadele etti..Bende bu maçta Kıvanç'ın ilk 11 de oynamasını bekliyordum ama takımın patronu Rıza HOCA;o ne derse o olur...Hakem çok kötü değildi ama Kıvanç'ın pozisyonunun penaltı olduğunu hakem hariç herkes gördü...Ziya ilk dak. larda biraz heyecanlı bir oynadıysa da ilerleyen dak. larda kendine gelip eski ziya gibi oynamaya başladı..Maçın en güzel hareketi 2. yarı Grosecki ile Enaramo nun sağ kanattan gelişen atakta yaptıkları artistik paslaşmalardı...Bu maçta takımda herkes görevini yapamaya çalıştı..M. Nas bilhassa ilk yarı geldiği günden beri en iyi oyunlarından birini oynadı;attığı golde Enaramo'nun klas bir hareketle verdiği pas alkışa değer bir asistti....Bir kez daha görüldü ki Sivassporda kim oynarsa oynasın görevini layıkıyla yapıyor..Bu takım bu sene lige damgasını vuracak inşallah...Bu takımla bir Sivaslı olarak gurur duyuyorum...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...