Cevap: Şanssızlıklar Bizi Buldu
Rıza Çalımbay'a sonuna kadar güveniyorum.Çok zor şartlarda Sivassporumuzu geçen sezon ligde tuttuğu gibi bu sezon harika bir takım yarattı.
Ben Rıza Çalımbay'ı sadece 1 konuda eleştirmek istiyorum.Oyuncu değişikliklerinde çok geç kalındığını düşünüyorum.Maça Mehmet Nas ile başlarsak o yorulduğunda diri ,kuvvetli Kıvanç genelde onun yerine oyuna giriyor.Bence çok da mantıklı,yerinde bir taktik.İki oyuncu da kuvvetli,rakibe iyi pres yapan,çok koşan oyuncu.Ama bugün Kıvanç ilk yarıda sarı kart gördü.İlk yarıyı 1-0 önde bitirmişiz.Kıvanç sert,agresif bir oyuncu,sarı kart görme ihtimali yüksek..Kşeke ikinci yarıya Mehmet Nas ile başlasaydık.10 kişi kalmazdık belki de böylece.
Rıza Çalımbay'ın geldiğinden beri oyuncu değişikliği yaparak oyuna müdahale etmekte sıklıkla geç kaldığını düşünüyorum.
ne olursa olsun gene de kendisini çok takdie ediyor,başarılarının devamını diliyorum.
Sadece Hikmet Karaman'ın sevinmesine üzüldüm.2.LİGDE YILLAR ÖNCE şampiyonluk mücadelesi verdiğimizde kendisi Çaykur Rizespor'u çalıştırırken ,ligin bitmesine 2 hafta kala Manisa'da Manisaspor'un 90 dakika sahada yürüyerek Çaykur Rizespor'a nasıl yenildiğini ve o maçtan sonra Hikmet Karaman'ın açıklamalarını,son haftada ise Süper Lig e çıkmayı garantilemiş Akçaabat Sebatspor'un Rize de Çaykur Rizespor'a nasıl yenildiğini ve Sivassporumuzun Süper Lig e çıkmasının nasıl engellendiğini benim gibi unutmayanlar ve asla unutmayacaklar hala var.Hikmet Karaman'ı bilen biliyor yani.
|