Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor - Beşiktaş
Alt 06.02.2012, 08:43   #11
Rallim58
Gast

Standart Cevap: Sivasspor - Beşiktaş

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu maçta taraftar desteği şart,Kayseri maçına göre hava biraz daha yumuşak olur diye düşünüyorum.BJK son haftalarda aldığı kötü sonuçlar neticesinde morali bozuk çökmüş ve yıkılmış olarak 4 Eylüle gelecek.Gelin şu BJK ya bi çelmede biz atalım geldikleri gibi gitsinler.

Takım farklı kazandığı Mersin maçıyla güzel bi hava yakaladı,,Bu havayı devam ettirmek ve takımımıza destek vermek için haydin Yiğidolar stada diyorum.
Taraftarlarımız zaten her hafta 4 Eylül stadyumunda ve onlara kimsenin sözü yok. Kendisini taraftar düşünenler ile seyircilerin stada gelerek, Sivassporumuza desteklerinin sağlanması lazım.

Mersin İ.Y. deplasmanında 5 gol atıp, spor proğramlarında; "Sivassporun müsabakaları bana heyecan veriyor, izlemekten keyif alıyorum" denilerek Sivassspordan bahsedilmeye başlanmasına rağmen, halen stadyuma gelinmiyorsa ne demek lazım doğrusu bilemiyorum.

BJK'yı yenerek Türkiye'ye "Sivasspor geliyor" konusu işletilmesi, konuşulması lazım. Bu konuşulurken,"Sahipsiz Sivasspor" ya da "Taraftarsız Sivasspor" konuşturulmaması için;

"Mesaiden Stadyuma"
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...