Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun
Alt 10.02.2012, 13:47   #19
yiğido5058
Yeni Yiğido

yiğido5058 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

24 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 635 yiğido5058 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun

Kıymetli Başkanım,
İsmim Osman Nuri Darbaz doğum tarihim 10-02-1979 sizinle aynı tarihte doğmuş olmam bana ayrı bir mutluluk verdi.Hatırlarmısınız bilmiyorum ama geçen sene oynanan ve 1-2 kazandığımız İ.B.B maçının devre arasında prokol tribün önünde siz sigara içerken fotoğraf çekinmiştik.Bu seneki İ.B.B maçında da tribündeki yerimi almıştım,ama bir eksiklik vardı siz yoktunuz.Yenge hanımla tanışma şerefim oldu(Mehmet Ali Topal liseden arkadaşım)çocuklarınızla tanıştım çok keyif aldım.İstanbulda yaşayan biri olarak sizi cezaevinde de ziyaret etmek istedim ama gerekli izinleri alamadım.
Sivassporun 1967 den bu güne geçen tarihinde hep hayalini kurduğumuz süper lige sizin sayenizde ulaştık.Ben çocukluk yıllarımda Sivasta iken Bafraspor,Arsinspor,Gümüşhaned oğanspor maçlarına giderdim.Ama sizin dönemizde Şampiyonlar Ligi maçı izlemek nasip oldu.Siz zaten Sivassporu Süperlige çıkararak memleketinize olan vefa borcunuzu fazlasıyla ödediniz.
2 yıl üst üste şampiyonluğa oynayarak Sivasın reklamını fazlasıyla yaptınız.
Bugün Sivas'a 33.000 kişilik stad yapılacaksa bu sizin ve ekibinizin başarıları
sayesinde olmuştur.Her platforma Sivasın ve Sivassporun hakkını savundunuz.
Bizlere sahipsiz olmadığımızı gösterdiniz,ama malasef biz size gereken desteği
veremedik bu konuda kendi adıma sizden özür dilerim.
Umarım bundan sonraki yaşatınızda özgürlük günlerinizde Sivassporun başında olursunuz.Her ne kadar yönetim kurulumuz elinden geleni yapsada sizin yeriniz ve ağırlığınız ayrıdır.Bu vesile ile yeni yaşınızın size,ailenize ve sevdiklerinize huzur ve mutluluklar getirmesini temenni ederim.
Saygı ve sevgilerimle
Osman Nuri Darbaz
osman.darbaz@boypas.com.tr
yiğido5058 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı yiğido5058'a Teşekkür Ediyor...