Alıntı:
eneskeskin Nickli Üyeden Alıntı
Ben bir Sivaslı ve Fenerbahçeli olarak hem Sivasspor'un hem de Fenerbahçe'nin şike yaptığına inanıyorum ancak ikisinin de ceza alacağına inanmıyorum ama umarım Mecnun Odyakmaz ve Aziz Yıldırım gibi karanlık işlerle uğraşan insanlar futboldan ömür boyu elini eteğini çeker de biz de kurtuluruz onlardan... Doğru işler yapan ve hak ettiğinden fazlasında gözü olmayan insanlarla başarılı olmak daha güzel, Sivasspor'a da bu yakışır zaten...
|
Kardeş bu işler senin inanıp inanmanla yürümüyor. Sen inanıp inanmadığına göre değil bir şeyler görüp görmediğine göre yorum yaparsan daha mantıklı olur. Mahkemenin sonuçlandığı yok, kimsenin ceza aldığı yok, daha ortada bir şey yok sen başkanın şike yaptığına inanıyorum diyorsun. Bunu neye dayandırarak ne bildiğini düşünerek söylüyorsun. Medya diyeceksen onları geç bazı kesimin maşası olmuş talimatla hareket eden insanların söyleyip yazdıklarıyla hareket edilmez. Mahkeme daha karar almadan ve bir ceza verilmeden insanları hemen suçlu ilan ettiler. Başkanımız kendine güvenmese maçı satmakla ilgili o sözleri söyler mi? Bu arada hem Sivaslıymışsın hem de fenerli güzel devam et böyle...